Locuitorii din zona Bucium se plang de lipsa iluminatului public. Ei sustin ca de mai multe nopti intampina dificultati in ceea ce priveste activitatile desfasurate dupa lasatul serii deoarece nu mai functioneaza iluminatul public in mare parte a cartierului ( Barnova, zona cuprinsa intre Lidl Bucium si scoala Veronica Micle).

Desi s-au facut sesizari la distribuitorul de energie dar si la autoritati, situatia nu s-a remediat, ba mai mult, intampina dificultati si consumatorii casnici, intreruperea cu energie in timpul noptii fiind frecvent intalnita, ceea ce duce la avarierea electrocasnicelor:

“De luni de zile, in fiecare noapte si de multe ori si ziua, sunt pene de curent. Am avut probleme la serviciu deoarece lucrez de acasa si raman aproape zilnic si fara curent si fara internet. M-am saturat sa tot sun si sa inregistrez sesizari. Nici nu apuca sa vina sa verifice cineva, pentru ca revine, se intrerupe si tot asa, de mai multe ori pe zi. Este groaznic!”, declara un locuitor din zona Bucium.

Oamenii sunt decisi sa ia masuri in acest sens, mai multe sesizari fiind facute catre distribuitorul de energie electrica si autoritati.