ANIMA MIA și CARITANI, împreună cu câteva ONG-uri își dau mâna pentru salvarea a patru micuți greu incercați de soartă.

Unul dintre ei este Ionuț Miron, care la doar 1anișor, luptă cu LEUCEMIA!
Iși dorește să trăiască și să se facă bine. Atâta forţă şi dorință de viaţă, într-un trup atât de mic.
Are nevoie de ajutor pentru a putea strânge suma necesară pentru achitarea transplantului de măduvă osoasă făcut în Turcia.
Costul interventiei este de 181.000 Euro, din care s-au achitat doar 141.000 Euro.

Matei Hucanu, la doar 10 luni este sub observatie la Bucuresti, deficit de B12, atrofiere cerebrala si asteptam vesti despre starea lui.
El și mama sa Andreea au trecut prin multe, începând de la durere, boală, panică și numeroase diagnostice.
Suspect de LEUCEMIE, abia după 3 puncții la spitalul din București a iesit analiza negativă, dar până acolo micuțul Matei avea să treacă prin multe zile de calvar, neștiind ce anume îi agravează starea de sănătatea și mai ales rezultatele îngrijoratoare la sânge.
A fost diagnosticat cu urmatoarele: laringită, otită, infecție pe sinusuri, infecție cu citomegalovirus, insuficiență respiratorie, anemie severă, neutropenie, chiar și leucemie.
Un corp atât de mic trecut prin atatea încercări și durere, o copilărie marcată de mirosul de spirt, analgezice și antibiotice mai degrabă decât a măr cu biscuite sau baloane de săpun.

Maria Ecaterina Chiriac, 3 ani diagnosticata cu autism si un grad de deficienta mintala are nevoie de terapii lunare pentru a o mentine ancorata in realitate. Aparent un copil sãnãtos din poze, parinţii se strãduiesc sã facã rost de sumele necesare terapiilor lunare pentru a nu pierde definitiv contactul cu realitatea

Stefania, 7 ani, insuficienta renala, vine lunar la Iasi pentru tratament, a facut o interventie care se numeste punctie biopsie renala , asteptam sa vedem cum evolueaza starea ei de sanatate, dar are nevoie de tratamente și drumuri multe la Iași la Spitalul “Sf. Maria”. Situatia lor financiarã este precarã și orice ajutor le este de mare folos.

Iată, sunt patru copii, patru îngeri care, îl loc să își trăiască copilăria, să se joace, să crească frumos, umbla prin spitale, sunt supuși durerilor cumplite dar cu toate astea, nu uita să zâmbească!

Oricare dintre noi le poate întinde o mână de ajutor, oricare dintre noi poate să pună un mic zâmbet pe aceste fețișoare triste participând la evenimentul caritabil “Renașterea” organizat în data de 18 martie 2023, începând cu ora 17:30, la Congress Hall Palas Iași. Este vorba despre un mic spectacol, licitație de tablouri pentru cazurile menționate mai jos, degustare de vin, masă tip bufet, oameni frumoși și multă voie bună.

Leu cu leu, puțin câte puțin, orice ajutor contează astfel încât ieșenii și nu numai, sunt așteptați la evenimentul acestei primăveri, la Iași!