Persoanele ce au de efectuat ore de muncă în folosul comunității au îndeplinit activități de salubrizare a terenului de la marginea drumului județean ce face legătura între Holboca și Tomești, cât și pe DJ 249 A, porțiunea Cristești, au anunțat reprezentanții Poliției Locale Holboca.

Aceeași sursă a mai precizat că s-au strâns destui saci cu pachete de țigări goale, peturi, cutii de bere și suc, saci cu gunoaie, cel mai probabil aruncate din mașinile care trec prin zonele respective.

Poliția Locală Holboca, desfășoară activități de depistare a conducătorilor auto ce se debarasează de deșeuri în acest mod.

“Atragem atenția că au fost montate camere video de supraveghere atât pe DJ 249 A, Iași- Ungheni, cât și pe toate drumurile comunale din Holboca.

Amenzile sunt foarte mari, sfătuim pe cei comozi să nu mai arunce pe geamul mașinii gunoaiele, toți trebuie să facem schimbarea în bine, dar dacă nu se va înțelege, vom aplica dur prevederile legale”, au precizat cei de la Poliția Locală Holboca.