Aprige femei sunt moldovencele astea!

Dar Ferească Sfântul să te pui rău însă cu ieșencele, că la capăt nu o mai scoți. Cam asta putem concluziona după ce o ieșeancă a vrut să jefuiască o bancă din municipiul Iași cu… o foarfecă. Probabil disperarea a împins-o la un asemenea gest, posibil și ceva probleme de sănătate mintală, cert este că femeia a intrat val-vârtej în agenția Alpha Bank din Păcurari cu o foarfecă în mână și a solicitat bani în schimbul a… ei bine, nici ea nu prea era sigură în schimbul a ce.

Angajații băncii, oameni curajoși, cu sânge rece, nu s-au speriat de arma periculos îndreptată spre sertarele cu bani astfel că au scos-o pe femeie afară, să se liniștească. Apoi au chemat poliția.

“La data de 09 decembrie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii Secției nr. 2 Poliție au fost sesizați despre faptul că o femeie a intrat într-o unitate bancară de pe raza mun. Iași, a scos un foarfece și a solicitat bani.

Aceasta nu a primit ce a cerut, fiind imediat scoasă din incinta unității bancare de angajați.

În urma incidentului nu au rezultat victime omenești.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași efectuează cercetări în vederea identificării persoanei și luării măsurilor legale care se impun.
Femeia bănuită de comiterea faptei a fost depistată de polițiștii Secției nr. 1 Poliție Iași pe raza municipiului Iași și condusă la audieri”, au transmis cei de la IPJ Iași.

By admin