Alin Marius Andrieș fost Consilier Local din partea PNL Iași a fost numit în funcția de de secretar de stat la Ministerul Finanțelor, numire anunțată în Monitorul Oficial.

Noul secretar de stat este profesor universitar la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. Alin Marius Andrieș este și coordonator de doctorat la Școala Doctorală de Economie si Administrarea Afacerilor, cercetător asociat la Institutul de Prognoză Economică, Academia Română.

Alin Marius Andrieș este absolvent al studiilor de Economie și de Drept și s-a specializat în Finlanda, Australia, Elveția și Marea Britanie.

“Colegul nostru, Marius Alin Andrieș, prim vicepreședinte PNL IAȘI, a fost numit de către premierul Nicolae Ionel Ciucă, în funcția de secretar de stat în Ministerul Finanțelor Publice. Numirea colegului nostru este o dovadă a promovării specialiștilor și un mesaj către comunitatea academică, respectând statutul Iașului de important pol universitar. PNLIasi este și va fi cel mai puternic partid la Iași, care are și va avea guvernarea locală și după 2024, continuând proiectele de Administrație Liberală. Îl felicit și îi doresc succes în nouă misiune, fiind convins că va contribui decisiv la proiectele Iașului!”, a anunțat Alexandru Muraru.