La data de 15 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 12.30, minorii NUȚU ȘTEFAN CONSTANTIN şi NECHITA ALEXANDRU, ambii în vârstă de 14 de ani, din Sagna, au părăsit în mod voluntar centrul unde erau instituționalizați și nu au mai revenit până în prezent.

Semnalmente Nuțu Ștefan Constantin: înălţime – 1.77, greutate – 70 de kilograme, ochi albaștri, păr șaten, fără semne particulare.

La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu o geacă din fâș kaki, blugi albaștri, fiind încălțat cu adidași negri.

Semnalmente Nechita Alexandru: înălţime – 1.70, greutate – 65 de kilograme, ochi negri, păr brunet, fără semne particulare.

La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu o geacă din fâș portocalie, pantaloni de trening gri închis cu puncte albe, fiind încălțat cu adidași de culoare închisă.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și a localităților limitrofe, precum și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de cei doi minori, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acestora.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanelor căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

NUȚU ȘTEFAN CONSTANTIN
NECHITA ALEXANDRU

sursa: stiri-neamt