Cea mai predispusă zodii la schimbări în perioada 18 – 24 aprilie 2022 este cea a Berbecilor, care vor face cheltuieli neașteptate.

Planetele aduc vești și dialoguri surprinzătoare. Este recomandat la modul general să avem grijă la cheltuieli și la modul în care ne administrăm finanțele.

Berbec

Pentru Berbeci este o săptămână financiară în care sunt sfătuiți să aibă mare grijă la cum își administrează bugetul. Pot fi tentați să facă unele cheltuieli cam mari și,în plus, pot să apară și cheltuieli neprevăzute. Este de preferat să nu exagereze cu cumpărăturile de Paște. În weekend trebuie să evite conflictele cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața lor, mai ales cu părinții.

Taur

Taurii ar trebui să fie atenți la tot ce le trece prin minte. Le vin idei in genioase care se anunță a fi de viitor. Își pot schimba niște planuri și pot fi foarte direcți în exprimare, așa că ar trebui să fie atenți la ce transmit. Soarele va intra în zodia lor și își vor recapăta energia și pofta de viață. Se vor preocupa mai mult de felul în care arată și de cum se prezintă în fața lumii.

Gemeni:

Gemenii pot fi surprinși de o persoană din trecut care-i caută. Este o săptămână destul de agitată pentru nativi și oboseala poate atinge cote alarmante. S-ar putea ca frământările și neliniștile interioare să le aducă insomnii, dar și răspunsuri neașteptat de bune. Niște secrete se pot afla acum. De Paște ar trebui să evite să pună la suflet criticile altora.

Rac

Racii s-ar putea să primească vești legate de o călătorie sau de un curs la care visează. În plus, profesional, au idei ingenioase legate de proiectele pe care vor să le pună în practică. Proetenii le sunt apropae și îi pot surprinde în mod plăcut cu propuneri și invitații. De Paște este posibil să apară tensiuni în cuplu din cauza cheltuielilor sau poate ies la suprafață unele secrete și gelozii.

Leu

Leii încep săptămâna în forță, cu un randament crescut și idei revoluționare despre cum să se facă remarcați și să-și atingă niște scopuri. În plus, Soarele, guvernatorul lor, va activa sectorul carierei și le va stimula dorința de afirmare, de consolidare a imaginii și poziției sociale. De Paște sunt sfătuiți să fie mai îngăduitori, mai toleranți și să caute echilibrul în relațiile cu ceilalți pentru a nu-și strica sărbătorile.

Fecioară

Pentru Fecioare, săptămâna vine cu revelații, cu momente de conștientizare și se bucură de susținere din partea Soarelui în vederea consolidării unor principii și covingeri de viață. Pentru unii nativi este ocazia cea mai bună să-și răspundă la niște curiozități  sau să demonstreze un adevăr. De Paște, au tendința de a fi critici și de a nu accepta alte teorii decât ale lor. Astfel pot intra în conflicte de opinie și își pot strica sărbătorile.

Balanță

Balanțele pot rezolva săptămâna aceasta o situație financiară care nu depinde în totalitate de ele. Poate fi vorba și de discuții neașteptate pe care le au cu partenerul legate de cheltuieli sau de încredere și fidelitate. Totodată, trebuie să aibă grijă și la emoții, la temeri și îndoieli pe care le pot accentua acum. Posibil ca spiritul Paștelui să le aducă rememorări, amintiri și trăiri mai intense.

Scorpion

Soarele va activa sectorul relațiilor, așa că s-ar putea să înceapă o perioadă destul de competitivă între nativi și cei din jur. Pot fi surprinși de o discuție cu partenerul de viață sau de o decizie pe care acesta o ia. De Paște sunt sfătuiți să fie mai blânzi și iertători. Pot intra ușor în conflicte, atât cu familia, cât și cu partenerul de viață.

Săgetător

În această săptămână, Săgetătorii pot avea parte de discuții neașteptate cu colegii, de responsabilități noi care sosesc la locul de muncă, dar și de schimbări de program. Unii nativi pot primi o fertă de muncă și se pot angaja. Vești surprinzătoare, dar bune pot veni și pentru cei care așteaptă rezultatul unor analize. Cu Soarele în Taur vor căpăta mai multă rezistență la efort.

Capricorn

Capricornii se bucură din plin de intrarea Soarelui în sectorul lor afectiv. Se anunță o atmosferă perfectă pentru petrecerea sărbătorilor, încărcată de bucurie și iubire, poate chiar și o nouă iubire pentru cei singuri. În cuplu se intensifică nevoia de stabilitate și siguranță. În schimb, de Paște atmosfera poate fi mai încărcată și conflictuală.

Vărsător

Vărsătorii încep săptămâna cu discuții neașteptate cu membrii familiei, însă se pot soluționa nesperat de bine. Poate primesc vești legate de o reuniune de sărbători. Pe de altă parte, Soarele le susține activitățile casnice și gospodărești și reconectarea la emoții și copilărie. S-ar putea ca de Paște, un dialog să scoată la lumină viziuni total diferite de ale părinților. Atenție la certuri!

Pești

Cu Soarele în Taur, Peștii vor ști să se facă plăcuți în dialoguri, vor câștiga în negocieri și mintea le va străluci. Pot găsi soluții ingenioase la problemele pe care le au, mai ales dacă sunt de natură financiară. În plus, sunt susținuți în tot ce ține de învățare, deplasări și acte. Posibile vești și informații surprinzătoare în prima parte a săptămânii. Atenție în ziua de Paște. Sunt destul de agitați și nu este exclus să răbufnească.

sursa: Astrolog Mădălina Manole