Update! Tânărul de 21 de ani are politraumatisme, traumatism cranio cerebral nivel mediu, traumatism cranio facial sever, contuzie toraco-abdominală, contuzie renală dreapta, rămâne internat pe BMF in ATI.

Tânărul de 18 ani – politraumatism, stop cardio-respirator resuscitat, traumatism cranio-cerebral grav (cu fracturi, hematom subdural, contuzii cerebrale), fracturi la nivelul coloanei cervicale, fracturi costale și contuzii pulmonare, fracturi multiple la nivelul bazinului – internare Neurochirurgie ATI

Accident rutier grav, cu două autoturisme implicate în municipiul Rădăuți, astăzi. La locul accidentului s-au deplasat pompierii militari cu modulul SMURD (autospecială pentru descarcerare și ambulanța SMURD B2) cu sprijinul a trei echipaje SAJ. Sunt cinci persoane implicate în accidentul rutier. Trei dintre ele, în stare de inconștiență. În urma evenimentului un bărbat în vârstă de 62 de ani este transportat la spital. Din nefericire, una dintre victimele inconștiente a fost declarată decedată. Celelalte două, în stare gravă, au fost transportate la spital. Alte două persoane implicate în accident au fost monitorizate din punct de vedere medical. Nu prezintă traumatisme grave și, momentan, refuză transportul la spital.

La fața locului a fost trimisă și ambulanța SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă).

sursa: ISU Suceava