Surpriză pentru micii pacienți internați la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Sf. Maria”: Moș Crăciun i-a vizitat astăzi și le-a adus cadouri, pentru a trece mai ușor timpul pe care micuții trebuie să îl petreacă internați.

Emoțiile au fost mari și pentru cei mici dar și pentru mămici, deopotrivă, însă zâmbetele lor au încălzit sufletele cadrelor medicale din unitatea medicală.

Pentru că Moș Crăciun e bătrân și se deplasează greu, i-au sărit în ajutor câțiva spiriduși: managerul spitalului, Alina Belu, dar și câteva asistente și brancardieri cu ajutorul cărora au fost împărțite cadourile.

“Copiii sunt minunea lui Dumnezeu, iar noi facem TOTUL pentru ei! Ne bucură nespus să le vedem zâmbetele și să le ascultăm râsetele. Mulțumim domnului Adi Afteni pentru toată bucuria oferită micilor pacienți”, a spus Alina Belu, managerul Spitalului pentru Copii.

Iar pentru că șederea în spital să fie puțin mai plăcută, câte un brad a fost împodobit pe holul fiecărui hol, spre bucuria evidentă a celor mici dar și a celor mari.

Adi Afteni s-a ocupat de cadouri, cu ajutorul mai multor sponsori și tot el a fost cel care l-a adus pe Moș Crăciun la Spitalul de Copii.