Caz revoltător la Colegiul “Ioan C. Ștefănescu” din Iași! Câțiva elevi din clasa a IX a lovesc și umilesc două colege, aruncându-le cu caietele în față și pocnindu-le peste cap, în timp ce unii filmează și se amuză.

Video-urile trimise de către o sursă ce a dorit să rămână anonimă sunt mult prea dure pentru a fi publicate însă scot în evidență tot ceea ce este mai rău în învățământul românesc: nepăsare, lipsă de educație, lipsă de implicare atât din partea părinților cât și din partea cadrelor didactice.

Sursa care a trimis informațiile către 24iasi a mai transmis că ar fi fost sesizate cadrele didactice, ar fi fost transmise email-uri către unitatea de învățământ și chiar ar fi fost făcute postări pe pagina de socializare însă nu s-ar fi luat nici o măsură.

Victimele unui bullying dus la extrem, căci vorbim despre violență fizică în cele din urmă, se tem să mai meargă la școală, se simt umilite și deprimate.

Redactia 24iasi va contacta pe toți cei responsabili (directorul unității, reprezentanții Inspectoratului Școlar) și va reveni cu un punct de vedere.