În această seară, la Lețcani s-au mobilizat mai multe echipaje de poliție și s-au tras focuri de armă. Potrivit unor surse, este vorba despre un cetățean urmărit național care nu ar fi oprit la semnalele polițiștilor. Aceștia au pornit în urmărirea lui, individul a provocat un accident rutier, iar ulterior a abandonat autoturismul, polițiștii fiind nevoiți să tragă focuri de armă.

Martorii spun că zona a fost împânzită de oamenii legii, care au pornit în căutarea individului despre care se presupune că este cetățean moldovean.

Update! Individul a fost localizat de către polițiștii ieșeni!

Update! “La data de 07 decembrie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii Serviciului Rutier Iași au efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unui auto, care se deplasa dinspre Podu Iloaiei către Lețcani.

Polițiștii aflați în trafic tocmai verificaseră autoturismul în bazele de date, stabilind că acesta nu ar fi înmatriculat în circulație.

Inițial, șoferul a tras pe dreapta, iar apoi a demarat în trombă.

Polițiștii rutieri au pornit în urmărirea autoturismului, care la ieșirea din localitatea Lețcani a acroșat un alt auto, iar șoferul a coborât și a fugit.

Pentru oprirea conducătorului auto, pe parcursul urmăririi au fost trase două focuri de armă în plan vertical.

Se efectuează căutări și verificări în vederea depistării și identificării conducătorului auto, în acest sens fiind folosit și câinele de urmă.

Autoturismul a fost ridicat de polițiști în vederea continuării verificărilor.

În urma tamponării cu celălalt autoturism, nu au rezultat victime omenești”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Update! Individul a fost localizat de către polițiștii ieșeni!

Vom reveni cu detalii!