Vineri, 14 ianuarie 2022, ora 19,00, orchestra simfonică a Filarmonicii “Moldova” din Iași va susține la Casa de Cultură a Studenților, un concert simfonic sub bagheta dirijorului BOGDAN CHIROȘCĂ.

Solistă: KARINA ȘABAC – pian

În program:

– Wolfgang Amadeus Mozart – Trei concerte pentru pian și orchestră KV 107, după Johann Christian Bach (primă audiție)

– Wolfgang Amadeus Mozart – Simfonia nr. 29 în la major, KV 201

Biletele se găsesc la Casa de bilete a instituției din str.”Cuza Vodă” nr.29, iar în ziua concertului, ele pot fi procurate și de la Casa de Cultură a Studenților, începând cu ora 18,00.

CONCERT CORAL dedicat ZILEI CULTURII NAȚIONALE– 15 ianuarie 2022

DOR DE EMINESCU

Cultura românească se identifică printr-un mare simbol – Cuvântul ei cel mai profund – EMINESCU, poetul care a întruchipat mereu autenticul spirit românesc.

Ca un gest istoric, în fiecare an, pe 15 ianuarie, sărbătorim aniversarea zilei de naștere a marelui nostru poet național MIHAI EMINESCU și ZIUA CULTURII NAȚIONALE.

Concertul Corului academic “Gavriil Musicescu”, intitulat “DOR DE EMINESCU”, are loc ca un omagiu adus celui care a fost considerat cea mai importantă voce poetică din literatura noastră.

Vă invităm sâmbătă, 15 ianuarie 2022, ora 19:00 în Sala “Eduard Caudella” – Casa Balș să ascultați câteva din celebrele lucrări compuse pe versurile marelui poet, cum ar fi “Sara pe deal”, “Somnoroase păsărele”, “Dorința”, “Lacul”, “Floare Albastră”, etc.

Dirijor: BOGDAN COJOCARU

Soliști: Luminița Bădărău, Liviu Muntean și Ionuț Ciobotaru

La pian: Ciprian Ciotloș

Biletele se găsesc la Casa de bilete a instituției din str.”Cuza Vodă” nr.29

Relații la telefon: 0332 882 025