CONCERT CAMERAL – 25 noiembrie 2021

Flautistul ION BOGDAN ȘTEFĂNESCU ( solist al Filarmonicii “George Enescu” din București), împreună cu cei trei membri ai Cvartetului AD LIBITUM al Filarmonicii MOLDOVA Iași,

ȘERBAN MEREUȚĂ – vioară

BOGDAN BIȘOC – violă

FILP PAPA – violoncel

vă invită joi, 25 noiembrie 2021, începând ora 19,00, la un minunat concert cameral, care va avea loc în Sala Eduard Caudella – Casa Balș.

În program:

J. Haydn – Trio londonez nr.2 în sol major pentru flaut, vioară și violoncel

L. van Beethoven – Serenadă în re major pentru flaut, vioară și violă, op.25

W. A. Mozart – Cvartet cu flaut în re major, KV 285

Biletele se găsesc la Casa de bilete a instituției din str.”Cuza Vodă” nr.29

CONCERT SIMFONIC – 26 noiembrie 2021

Vineri, 26 noiembrie 2021, ora 19,00, orchestra simfonică a Filarmonicii “Moldova” din Iași va susține la Casa de Cultură a Studenților, un concert simfonic sub bagheta dirijorului IULIAN RUSU.

În program:

Piotr Ilici Ceaikovski – Hamlet, op.67

Franz Liszt – Les Preludes

Piotr Ilici Ceaikovski – Francesca da Rimini, op.32

Biletele se găsesc la Casa de bilete a instituției din str.”Cuza Vodă” nr.29, iar în ziua concertului, ele pot fi procurate și de la Casa de Cultură a Studenților, începând cu ora 18,00.

Contextul pandemic actual, prin hotărârile autorităților, va permite participarea la manifestările artistice doar persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare și persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fiind necesară purtarea măștii de protecție.

Relații la telefon: 0332 882 025