Micuța în vârstă de nici două luni are șanse mici de supraviețuire, spun medicii, după ce sora ei mai mare i-a înfipt o foarfecă în cap. Părinții ar fi așteptat 4 ore înainte de a apela numărul unic de urgență 112, sperând că fetița își va reveni și spun că nu siau dat seama cât de gravă este situația. Potrivit observatornews.ro, fetița are mai mulți frați și surori iar cea de 1 an și 3 luni a prins foarfeca cu care mama încerca să scurteze niște perdele și a înfipt-o în capul surorii mai mici.

“Astăzi a fost adusă cu elicopterul SMURD o fetița de o lună și jumătate care a suferit un traumatism prin înjunghiere cu o foarfecă în fontanela frontală ce pare că a afectat creierul. Este în stare extrem de gravă, coma profundă, intubată și ventilată mecanic. A suferit un stop cardio-respirator resuscitat la Spitalul Vidra (Vrancea). Stabilizată la Spitalul din Focșani, în ATI. Rămâne în ATI Neurochirurgie”, au precizat medicii de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Grigore Alexandrescu”, citat de către observatornews.ro.

Potrivit asistentului social din localitate, copiii sunt şcolarizaţi toţi, au trecut prin toate etapele de monitorizare. N-au fost cazuri de violenţă, de consum de alcool. 

ştire iniţială:

By admin