Organizatori: FILARMONICA “MOLDOVA” IAȘI și UNIVERSITATEA NAȚIONALĂ DE ARTE “GEORGE ENESCU” IAȘI

RECITAL ANIVERSAR ENESCU-BARTOK-JORA

Marți, 19 octombrie 2021, ora 19,00, mezzo-soprana CLAUDIA CODREANU și pianista INNA ONCESCU, vor susține un recital de lieduri și piese solo pentru pian din creația compozitorilor George Enescu, Béla Bartók, Mihail Jora.

Recitalul va avea loc în Sala Eduard Caudella din Casa Balș.

Biletele se găsesc la Casa de bilete a instituției din str.”Cuza Vodă” nr.29.

CONCERT SIMFONIC OMAGIAL THEODOR ROGALSKI – 120 de ani de la naștere

Orchestra simfonică a Filarmonicii MOLDOVA Iași va susține vineri, 22 octombrie 2021, ora 19,00 la Casa de Cultură a Studenților, un concert simfonic omagial, în cadrul Festivalului Muzicii Românești – ediția XXIII.

Dirijor: ADRIAN MORAR

În program:

La chef pentru orchestră de coarde

Baladă pentru vioară și orchestră

Solistă: TEODORA LEON

Două dansuri românești pentru suflători, baterie și pian la 4 mâini

Două capricii

Două schițe simfonice

Suita simfonică Cinema

Biletele se găsesc la Casa de bilete a instituției din str.”Cuza Vodă” nr.29, iar în ziua concertului, ele pot fi procurate și de la Casa de Cultură a Studenților, începând cu ora 18,00.

Contextul pandemic actual, prin hotărârile autorităților, va permite participarea la manifestările artistice doar persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare și persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fiind necesară purtarea măștii de protecție.

Relații la telefon: 0332/882 025