Decizie grea în ceea ce privește înmormântarea pentru familia Monalisei, tânăra trans care a decedat intoxicată cu monoxid de carbon după ce pisica ei a răsturnat o candelă!

Rudele au decis ca Monalisa, cu numele real Tudor, va fi înmormântată așa cum se simțea și cum se identifica: femeie!

Astfel, rudele și prietenii ii vor fi alături când va fi condusă pe ultimul drum în localitatea natală, la Vatra Dornei.

Intre timp, alte detalii au ieșit la iveală în ceea ce privește moartea tinerei, petrecută în noaptea de Crăciun. Se pare că în jurul orei 3 dimineața, când pe contul ei de socializare încă apărea live, unii dintre prietenii virtuali au observat când pisica a răsturnat candela și au început să sune disperați la numărul unic de urgență 112.

Salvatorii și polițiștii au ajuns de urgență pe strada Țuțora din municipiul Iași, zona în care cei din mediul online știau că locuiește însă vorbim de câteva sute de apartamente care trebuiau verificate, căci adresa exactă nu o cunoștea nimeni.

S-a reușit, în final, identificarea corectă a adresei însă din păcate, era mult prea târziu, Monalisa fiind găsită la câteva ore după deces.

“In dimineața zilei de 25 decembrie a.c., politia a fost sesizata prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat din muncipiul Iași ar fi luat foc în timp ce doarme, acest lucru fiind observat de apelant pe o rețea de socializare.
În urma verificărilor efectuate polițistii au identificat apartamentul in care locuia persoana în cauză, în care s-a pătruns cu ajutorul unui echipaj ISU Iași, în interior fiind găsit cadavrul unui bărbat. Nu a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru stingerea incendiului.
In cauză s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Știrea inițială aici: