De un mărțișor deosebit au avut parte cadrele medicale din cadrul Spitalului de Copii din Iași: o mămică a transmis un mesaj de mulțumire pentru grija și devotamentul cu care personalul i-a îngrijit copilul, o fetiță în vârstă de numai câteva luni. Medicul curant a fost Dr. Laura Trandafir, șefa Secției III Pediatrie, micuța fiind preluată de medicii din cadrul Unității Primiri Urgențe a spitalului. Mămica respectivă s-ar fi așteptat la o experiență nu prea plăcută, probabil influențată fiind atât de starea de sănătate a fetiței cât și de “legendele” care circulă în medicul online, însă a fost plăcut surprinsă de cum au decurs lucrurile.

”Mă numesc Alina B. Și de curând am ajuns cu fetița mea de 5 luni la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Sfanta Maria Iasi .

Nu am cuvinte să mulțumesc pentru bunătatea și înțelegerea de care dat dovadă personalul spitalului atunci când s-au ocupat de copilul meu.

Imediat am fost preluată în UPU, copilul a fost investigat și tratat cu mare grijă de către personalul de acolo.

Deși a fost unul dintre cele mai înfricoșătoare momente din viața mea, nu am cuvinte pentru a-mi împărtăși aprecierea pentru profesionalismul medicilor și asistenților din UPU”, a transmis tânăra mămică.