Ioana Catrinescu s-a calificat la cea mai mare competiție de dans din lume, Dance World Competition, care se va desfășura în această vară în Portugalia!

Ioana a inceput activitatea sportivă de la o vârstă fragedă, practicând gimnastica ritmică ( de la 3-4 ani) și mergând zilnic la sala de sport câte 2-3 ore. Acum când practică acro dance a păstrat același program intens, făcând pauză doar trei săptămâni pe an: o săptămână in vacanța de vară și câte o săptămână de sărbători, pentru că in acest tip de activitate antrenamentul incepe la grupa mică și cu cât un sportiv își desfășoară antrenamentele in mod constant, cu atât va fi mai performant. Ieșeanca a obținut rezultate frumoase la toate competițiile la care a participat atât la gimnastică dar mai ales la acro-dance unde performează atât individual cât și împreună cu formația.

Sportiva se pregătește acum pentru prestigioasa competiție in cadrul căreia va întâlni cei mai buni sportivi din lume!

“Calificarea aceasta înseamnă foarte mult pentru mine, mi-am dorit-o foarte mult pentru că Alice ( n.r. antrenoarea Ioanei) mi-a spus că e un concurs greu și că dacă mă calific, voi merge in Portugalia acolo unde voi avea cea mai tare experiență deoarece voi concura cu cei mai tari concurenți din lume“, ne-a declarat Ioana.

Ioana este elevă în clasa a III a la Colegiul “Garabet Ibrăileanu” și este membră a clubului sportiv AliceGym.

Mult succes în competiție ii dorim!