O minoră în vârstă de 14 ani este căutată de către polițiști după ce aceasta a fugit de acasă. Potrivit unor surse, minoră ar fi fost bătută crunt de către părinți, iar împotriva acestora au fost emise ordine de protecție. Minora ar fi fost plină de vânătăi pe corp despre care se crede că ar fi făcute chiar de către cei care ar fi trebuit să o protejeze.

“Astăzi, ora 14.30, politiștii din cadrul Poliției Orașului Mărășești au fost sesizați cu privire la plecarea de acasă a unei minore, ARSENICI ANDREEA GĂBIȚA, în vârstă de 14 ani, care din data de 11 ianuarie a.c. și până în prezent nu a revenit la domiciliu.

Semnalmente: 160 cm înălțime, 50 kg, păr șaten închis, lung, ochi căprui, fără semne particulare.
Nu se cunoaște cu ce era îmbrăcată la momentul plecării.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana în cauză sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112″, au anuntat politistii din Vrancea.

In cauza a fost întocmit dosar penal in care sunt continuate cercetările, in vederea stabilirii tuturor împrejurărilor in care a avut loc evenimentul. De asemenea, au fost sesizați si reprezentanții D.G.A.S.P.C. Vrancea.