Liderii PSD și PNL de la nivel local și-au aruncat din nou buzduganele. Acuzațiile au fost reciproce cum că și-ar căuta imagine pe “spinarea” unor profesioniști de renume mondial: unul s-ar fi folosit de un cunoscut medic ieșean, celelalt, de o voce deosebită, apreciată peste ocean. Ce a ieșit, vă puteți imagina dar haideți să studiem puțin problema.

Dacă nu am ști, am fi putut crede că cei doi și-ar fi vorbit dinainte căci întâlnirile au avut loc aproape simultan, ceea ce pare cu adevărat din sfera SF. Dar știți cum e, se mai întâmplă și coincidențe, contrar unor opinii.

Unul, într-o vizită oficială în America, înconjurat de tineri, printre care o cunoscută voce de talie mondială, apreciată atât în Europa cât și peste ocean. Celălalt, în vizită oficială în Capitală, alături de un medic cunoscut până și peste hotare pentru rezultatele deosebite, asumându-și public așa-zise “negocieri” și “soluții” pentru noi investiții la Spitalul de Copii.

Reacțiile nu au întârziat să apară iar primul croșeu a fost dat de către PSD, printr-un comunicat de presă.

“O mențiune aparte pentru deputatul Alexandru Muraru, șeful formal al PNL Iași. Îi ia, pur și simplu, în râs pe ieșeni: zilele acestea se află iar în SUA. A treia vizită în ultimele luni, pagina acestuia de Facebook fiind martora reîntregirii familiei: deputatul Alexandru Muraru alături de fratele geamăn Andrei Muraru (ambasadorul României în SUA) participă, pe banii românilor, la tot soiul de sindrofii cu ștaif”, se arată in comunicat.

Elegant, domnul deputat nu a răspuns încă provocării dar așteptam totuși o replică.

Ca să o spunem pe șleau, practic râde hârb de oală spartă căci ce a făcut unul, a făcut și celălalt deci care pe care domnilor? Să arunce primul piatra cel fără de păcat…

O ultimă întrebare ne mai macină însă… cum au acceptat cele două profesioniste să se bage în astfel de jocuri politice?!

Ps: găsiți 5 diferențe între fotografiile de mai jos. Așa-i că a fost greu?!