Coincidenta stranie in Judetul Neamt: 2 persoane au decedat in acest sfarsit de saptamana, la distanta de cateva ore, ambele fiind internate in centre de ingriire.

Sambata noaptea un echipaj al Serviciului de Ambulanta Judetean Neamt a fost solicitat sa intervina la un camin de batrani din localitatea Oslobeni unde o femeie, cunoscut ca avand efectiuni psihice, ar fi cazut de la inaltime. Ajunsi la locul incidentului, salvatorii nu au putut decat sa constate decesul unei femei in varsta de aproximativ 62 de ani. Din primele cercetari ar fi rezultat ca femeia s-a sinucis. Trupul neinsufletit a fost gasit pe aleea din spatele caminului si a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala Neamt pentru efectuarea necropsiei și pentru a stabili exact care a fost cauza decesului.

Tot in judetul Neamt, de  la Centrul de Recuperare si Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Pastraveni s-a apelat serviciul 112 dupa ce o femeie de aproximativ 42 de ani ar fi fost gasita decedata de catre colega de salon. Trupul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala Neamt pentru efectuarea necropsiei și pentru a stabilit exact care a fost cauza decesului, fiind deschis si un dosar penal pentru moarte suspecta.

In cazul ambelor decese, politistii nemteni efectueaza cercetari amanuntite pentru a stabili exact imprejurarile in care au avut loc cele doua decese.

sursa: stiri-neamt.ro