In cursul dimineții, in jurul orelor 10.20, a avut loc un accident rutier in Valea Lupului, in sensul giratoriu de la centură, fiind implicate un TIR și un autoturism.

“Au fost dirijate 2 echipaje SMURD tip B2 – EPA de la Detașamentul 1 și Podu Iloaiei. La locul accidentului, au fost găsite 2 victime de sex feminin, in vârstă de 70 și 80 de ani, pasagere in autoturism. Pacientele erau conștiente, neincarcerate, stabile hemodinamic și respirator, cu traumatisme minore. Acestea au fost transportate pentru evaluare și tratament la UPU a Spitalului “Sf. Spiridon”.

Pacienta B. V. , 70 ani, pasager spate dreapta – traumatism antebraț stâng. A fost preluată și transportată la spital de către echipajul EPA Podu Iloaiei.

Pacienta H. C. , 80 ani, pasager față dreapta cu centura de siguranță – traumatism cranio-cerebral, plagă frontală, contuzie toraco-abdominală. A fost preluată și transportată la spital de către echipajul de prim ajutor de la Detașamentul 1″, a transmis Prof. Dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU SMURD Iași.