Carnagiile au continuat şi ieri, din păcate, pe şoselele din judeţul Iaşi. Doi tineri in varstă de 28 respectiv 29 de ani, au sfarşit intr-un cumplit accident auto in comuna Strunga, județul Iași, pe Drumul European E583. Cei doi erau angajati ai restaurantului Mamma Mia si se deplasau spre Iasi, dinspre Targu-Frumos.

Un autoturism marca Skoda folosit pentru serviciile de catering ale restaurantului Mamma Mia din Iași, cu numere de înmatriculare de București, s-a angajat într-o depășire periculoasă, având viteză și a intrat în coliziune cu un microbuz ce se deplasa dinspre Iasi spre Targu-Frumos, rezultand doua decese si mai multi raniti, din microbus.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Anca Vîjiac ar fi declarat că dosarul penal a fost întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier, notează Agerpres.

Coordonatorul SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, a declarat că una dintre victime a fost dirijată la UPU de la Spitalul Orăşenesc din Târgu Frumos iar cinci au fost duse la UPU de la Spitalul “Sf. Spiridon” din Iaşi. Alte două victime au refuzat transportul la spital. Toţii au suferit multiple contuzii, dar sunt stabili şi conştienţi.