La data de 12 februarie a.c., în jurul orei 23.45, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 3, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui conducător de autovehicul care circula pe Bd. Camil Ressu.

Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului și a încercat să se sustragă, continuându-și deplasarea. Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, solicitând totodată sprijin colegilor aflați în proximitatea zonei prin intermediul stației emisie-recepție.În momentul în care a ajuns pe Șos. Colentina, la intersecția cu strada Cremenita, a intrat în coliziune cu o autospeciala de poliție.

Din accident a rezultat rănirea conducătorului autospecialei și pasagerului din autospeciala de poliție, precum și a pasagerului din autovehiculul urmărit.

Conducătorul autovehiculului urmărit a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 31 ani. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0.41 mg/l, precum și cu aparatul Drugtest, care a relevat prezența unei substanțe interzise în organism. În acest context, conducătorul autovehiculului a fost condus la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice.

Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în a avut loc evenimentul și pentru luarea măsurilor legale.

Sursa foto: FB Info Trafic București Ilfov