Accident rutier în localitatea Războieni, comuna Ion Neculce, pe DN 28, unde o autoutilitară s-a rasturnat. La locul interventiei acționează o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare, două EPA, ambulanță tip C și una tip B de la SAJ.


Echipajele sosite la locul intervenției, au constatat ca sunt implicate în accident o autoutilitară și un autoturism.

În autoutilitară sunt 2 adulți și 2 copii – toți de naționalitate ucraineană ), iar în autoturism sunt 5 persoane implicate, conștiente, neîncarcerate.

Victimele sunt evaluate medical la locul intervenției.

Update!

Coordonatorul SMURD Iași, Dr. Diana Cimpoeșu a detaliat situația răniților astfel:

“La accidentul rutier de la Războieni, dintre o duba (cu 2 adulți și 2 copii de origine ucraineană) și un autoturism (șofer) au fost dirijate un echipaj de prim ajutor de la Târgu Frumos, un echipaj de prim ajutor de la Podu Iloaie, o ambulanță SAJ cu asistent, o ambulanță SAJ cu medic de la Târgu Frumos. Echipajul de prim ajutor de la Târgu Frumos a preluat băiat în vârstă de 11 ani, o ambulanță SAJ tip B2 a preluat o fetiță în vârstă de 6 ani și pe mama care însoțea copiii. Aceștia prezintă contuzii minore, sunt stabili hemodinamic”, a precizat Prof. Univ. Dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.