Iaca vine imediat și sfârșitul de an 2022 și în Târgul Ieșilor pare că treburile s-au mai liniștit după zarva creată de mascații care au dat buzna înainte de vreme peste cei de la Palat, luând la puricat fiecare cotlon, ceea ce pentru unii “curați ca lacrima” ar fi fost un șoc.

Astăzi despre cei “curați ca lacrima” vorbim, căci peștișorii de Băhlui s-au pus pe râs copios când au aflat că un fost numărul 2 din târg se plânge în stânga și în dreapta că nu știe cine ce are cu el, că nu a făcut nimic, vorba aceea… nici usturoi nu a mâncat…

Numai că acest numărul 2 a uitat că una, ANI, se ține scai de capul lui pentru că stimabilul a călcat rău de tot pe bec în urmă cu ceva timp și a fost mărinimos cu neamurile așa că acum trage ponoasele. Umblă vorba cum că la mijloc ar fi un întreg scandal în care “vinovate” ar fi niște plăcinte, gogoși și câte și mai câte, pregătite de o gospodină în buricul târgului, acolo unde nu au acces toți neica-nimeni. În disperare de cauză (sau de soluții? ), numărul 2 a apelat la justiția ieșeană, doar-doar s-o anula problema dar ANI asta tine cu dinții de adevăr și uite așa, se termină anul cu mari dureri de cap și cine mai știe pe unde prin alte părți ale corpului pentru stimabilul cu pricina.

Despre acest subiect mai discutăm noi când o fi, dar până atunci… hai noroc și la mai mare!