Pentru mulți, sărbătorile sunt motive de a se bucura, însă sunt și excepții. Câțiva ieșeni au considerat că viață nu mai merita trăita și au încercat să se sinucidă.

“O femeie în vârstă de 43 de ani s-a prezentat la UPU având o intoxicație voluntară cu mai multe medicamente, cu femeia avea etilism acut și a ingerat Anxiar și Aspacardin. Pacienta a părăsit UPU fără aviz. Un alt caz, este cel al unui bărbat în vârstă de 71 de ani a ajuns de urgență la spital în urma unei ingestii voluntare cu organofosforate (n.r. Compuși organici care conțin fosfor, din domeniul insecticidelor). Pacientul este internat la medicină internă.” a transmis Prof. Dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD Iași.

Nici deținuții nu au fost ocoliți de gândul de a se sinucide. Unul dintre ei și-a dat foc la celula, intoxicandu-se cu monoxid de carbon.

”Un bărbat în vârstă de 23 de ani, deținut, a ajuns la UPU după o tentativă autolitică. Acesta a suferit o intoxicație cu monoxid de carbon prin incendierea celulei în care stătea. Bărbatul prezenta mai multe plăgi tăiate la antebrațul bilateral. În cele din urmă a fost redirecționat la penitenciar” a mai transmis Prof. Dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU SMURD Iași.

sursa foto: aspse.ro