A încetat din viață fostul soț al actriței Stela Popescu, regizorul Dan Puican. El se afla la Sâmbăta de Sus, acolo unde urma să participe la pelerinajul de Sfânta Maria. Dan Puican și Stela Popescu au fost căsătoriți timp de opt ani, în perioada 1960 și 1969.

Născut pe 6 martie 1933, la Oltenița, Dan Puican a activat ca actor și regizor la Radiodifuziunea Română, fiind cunoscut pentru activitatea sa în domeniul teatrului radiofonic, unde a regizat peste 1.000 de piese de teatru.

Dan Puican a avut nu numai calitatea de soț al Stelei Popescu, a fost unul dintre cei mai mari prieteni ai artiștilor români, artişti pe care i-a lansat. A lucrat cu cei mai mari actori români. A fost o adevărată enciclopedie a teatrului. Ştia tot despre oricine, despre orice eveniment. Era prezent la toate manifestările şi, dacă putea, întotdeauna era lângă artiştii români. El se ducea în fiecare an la Sâmbăta de Sus. Un român credincios, patriot, care a fost răsplătit pentru activitatea sa cu ordine şi medalii. Are nenumărate performanțe”, a declarat actorul Alexandru Arșinel la o emisiune TV.

Printre spectacolele regizate de Dan Puican, amintim:

Năpasta, O noapte furtunoasă, Măscăriciul, Pelicanul, Scara, Neguțătorul din Veneția.