Vineri, 17 mai, va avea loc un curs gratuit la disciplina matematică, iar sâmbătă, 18 mai,  vor avea loc cursuri la disciplinele anatomie și chimie.

Vineri, 17 mai, de la ora 17.00 Prof. univ. dr. Mihai Ilea, de la Facultatea de Bioinginerie medicală, va ține un nou curs gratuit de matematică pe platforma ZOOM pentru viitorii candidați la concursul de admitere organizat de UMF Iași, specializarea Bioinginerie. Persoanele care doresc să participe trebuie să completeze următorul formular: https://formulare.umfiasi.ro/cursuri-matematica/ Ulterior, vor primi pe adresa de e-mail menționată în formular linkul de acces.

Sâmbătă, 18 mai, în  intervalul orar 9.00 -11.00, în Amfiteatrul Mare de la Institutul de Anatomie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, va avea loc un nou curs gratuit de anatomie ținut de prof. univ. dr. Anca Sava, în limita locurilor disponibile (120 de persoane). Tematica cursului este Sistemul reproducător.

Persoanele care doresc să participe trebuie să completeze următorul formular: https://formulare.umfiasi.ro/cursuri-anatomia-si-fiziologia-omului/ Cei 120 de participanți sunt selectați în ordinea înscrierilor. În momentul în care locurile s-au ocupat, formularul de înscriere se dezactivează.

Sâmbătă, 18 mai, în intervalul orar 11.30 – 13.30, în Amfiteatrul Mare de la Institutul de Anatomie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, va avea loc un nou curs gratuit de chimie organică, ținut de conf. univ. dr. Gabriela Tatărîngă, în limita locurilor disponibile (120 de persoane).

Tematica cursului: Monozaharide, Dizaharide, Polizaharide; Izomeria compușilor organici (plană și spațială). Persoanele care doresc să participe trebuie să completeze următorul formular: https://formulare.umfiasi.ro/cursuri-chimie-organica/

Cei 120 de participanți sunt selectați în ordinea înscrierilor. În momentul în care locurile s-au ocupat, formularul de înscriere se dezactivează.