Caz cel puțin ciudat la o grădiniță din Chișinău. Mama unei fetițe de grupa mijlocie s-a răzbunat pe un copil de 4 ani mușcându-l de mână din cauza că, anterior, acesta ar fi mușcat-o la randul lui, pe fetița acesteia, tot de mână.

Cu câteva zile în urmă, baiețelul în vârstă de 4 ani s-a certat cu fetița, la grădiniță, din cauza unei jucării pe care si-o doreau amandoi. Văzând că nu prea are șanse să obțină jucăria, baiețelul a mușcat-o pe fetița de mână făcând-o să plângă și învinețindu-i mâna.

Fetița i-a povestit mamei despre cele întâmplate, iar femeia, văzând mâna umflată a fetitei sale, a decis să meargă la grădiniță pentru a rezolva situația. În dimineața următoare, când femeia a dus-o pe fetita ei la grădiniță, aceasta a intrat în grupă și l-a mușcat pe băiețel de mână pentru a se răzbuna pe faptul că acesta a mușcat-o și el pe fiica ei de mână.

Conducerea gradiniței spune că femeia nu e la prima actiune de acest gen. Anul trecut aceeași mamă a venit la grădiniță și le-a stricat puzzle-ul unor copii după ce aceștia au refuzat să se joace cu fiica ei și au făcut-o să plângă.