Un proiect inedit prin care iesenii au șansa să rescrie în felurite culori 1000 de povești de viață ale unor copii sărmani.

Vă îndemnăm să trăiți cea mai frumoasă seară împreună cu familia, prietenii sau colegii, într-o atmosferă specială de Crăciun, începând cu ora 16:00 la Club 20 BAMBOO (3 decembrie), Hotel Ramada (4 decembrie), Verdi- Family Market Miroslava (10 decembrie) și Hotel Unirea (11 și 18 decembrie). Vă așteptăm cu drag și cu recunoștință, pe cei mici și mari deopotrivă, la un ospăț așa cum li se cuvine oamenilor cu suflet bun, cu bucate alese din pește și fructe de mare special pregătite pentru aceste seri speciale.

Va fi o piesă de teatru jucată de tineri actori foarte talentați, un scenariu despre adevărata semnificație a Crăciunului, iar mai apoi, copiii sunt invitați într-o lume a poveștilor cu cele mai îndrăgite prințese și super-eroi, astfel încât, cei mari să aibă un moment de relaxare și să poată savura fără griji un pahar de vin bun. Surorile Elsa și Anna, Rapunzel, Ariel, Albă ca Zăpada, Spiderman și Iron-Man și-au luat angajamentul să-i distreze la maxim pe copii, astfel încât, să nu existe loc de plictiseală. A promis că va ajunge și Moș Crăciun, asta numai dacă ați fost cuminți.

Bineînțeles că fiecare dintre voi poate fi Moș Crăciun, dăruind o jucărie unui copil care provine din familii greu încercate.

Programul propus într-o astfel de seară de poveste include și un recital de colinde, semnat de Corul Vieții, dar și muzică simfonică din partea prietenilor de la CvintIS. Cei mici sunt îndemnați să participe și la un atelier creativ, iar cei care vor să se transforme în pisicuțe, cățeluși, prințese sau în tot felul de personaje din desene animate se pot bucura de facepainting.

Pentru amintiri de neuitat se pot face poze printate la o ultramodernă Cabină Foto Selfie Mirror.

Vă întrebați cum anume să intrați în posesia unei invitații?

Prețul pentru o invitație este donația pachetului de Crăciun pentru un copilaș din cei peste 10.000 de copii sărmani ocrotiți de Asociația Glasul Vieții. Ca să dăm cifre exacte, prețul unei invitații pentru un adult este de 200 de lei (puteți dona și mai mult!), iar copiii beneficiază de o reducere de 50%.

“Nu, nu ne grăbim să petrecem Crăciunul, ci doar suntem împinși de la spate de cei 10.233 de copii sărmani care nu știu ce înseamnă bucurie de Crăciun, fapt pentru care îi invităm pe toți cei ce au dorința de a se bucura, dar și suflet mare să doneze pentru o super-invitație la 𝑷𝑶𝑽𝑬𝑺𝑻𝑬 𝑫𝑬 𝑪𝑹𝑨̆𝑪𝑰𝑼𝑵.

Noi vă garantăm o seară de poveste și o faptă bună pe măsură pentru că astfel veți împlini visul unui copil sărman rescriindu-i povestea sa de Crăciun.

Acestea fiind spuse, vă așteptăm să vă ridicați invitațiile de la sediul nostru – Biserica Maternității Cuza Vodă din Iași”, a transmis preotul Dan Damaschin.

Pentru mai multe informații vă invităm să contactați Asociația Glasul Vieții la numărul de telefon 0744798610 sau 0754427063.