Un baietel in varsta de doar 10 ani a fost gasit in aceasta dimineata in coma, pe marginea drumului, cu urme vizibile de muscatura pe tot corpul. Cel care l-a gasit este un barbat, care de altfel a alertat autoritatile.

Copilul a fost transportat de urgenta la spital, in stare critica iar mama lui a avut nevoie de ingrijri medicale din cauza socului.

„La data de 19 februarie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au fost sesizați, prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Săvenilor, din municipiul Botoșani, pe marginea părții carosabile a fost găsit un minor care prezenta mai multe răni la nivelul corpului. Din verificările efectuate până în acest moment, a reieșit faptul că minorul, de 10 ani, în timp ce se deplasa pe strada Săvenilor, ar fi fost atacat de 3 câini, care i-au creat mai multe leziuni, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Totodată, a fost identificat proprietarul unuia dintre câini, în persoana unui bărbat, de 44 de ani, din municipiul Botoșani. În cauză a fost constituită echipă operativă care efectuează cercetări cu privire la împrejurările în care s-a produs evenimentul, fiind înregistrat dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de neluarea măsurilor legale pentru prevenirea atacului canin”, a transmis agent principal Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

sursa/detalii aici:

https://www.monitorulbt.ro/local/2023/02/19/copil-in-stare-critica-dupa-ce-a-fost-sfasiat-de-caini-video/?fbclid=IwAR3U_Ch3iHOybITYQaUHZBCkX-PDrQyMdvSZPMqmLCEJr7eXMkAy256ZCn8