În zi sfântă de sărbătoare, ziua Sfântului Andrei, ocrotitorul României, Atelierul de Zâmbete și-a redeschis larg porțile pentru micii bolnavi de cancer de pe secția de hemato-oncologie pediatrică a Spitalului Sf. Maria din Iași.

Alături de oameni cu suflet mare și de sponsori, secția a devenit un tărâm plin de magie, râsete cristaline și ochișori plin de uimire la momentele magice oferite de George Gache.

Și nu doar copiii au râs și s-au distrat ci și părinții lor a căror ochi oglindesc în ei toată durerea sufletului și toate lacrimile vărsate pe furiș ziua și fără opreliști noaptea, când întunericul le este tainic prieten.

Pentru câteva ore timpul s-a oprit în loc și copiii au fost doar copii, nu pacienți pe cea mai dureroasă secție.

Parteneri: Douglas Romania, Diversey, PALIBO, Vivo – Fusion Food Bar Iasi, Lumea Baloanelor – Decor&Difere, Premium Memories Cabină Foto, Institutul de Fapte Bune

Deși nu e deloc ușor și drumul e lung și anevoios, Conventus Mirabilis nu renunță nici o clipă la visul de a oferi o șansă la o viață mai bună micilor #SuperEroi.

Donează, vino să fii voluntar alături de noi în Atelierul de Zâmbete si garantat sufletul ți se va umple de bucuria ajutorului oferit celui mai de preț bun al omenirii: COPIII!