Mihnea, tânărul în vârstă de doar 19 ani care și-a pierdut viața în cumplitul accident de motocicletă petrecut la PiatraNeamț, era elev în ultimul la un liceu din oraș. Vestea tragică i-a îndurerat atât pe colegii săi cât și pe profesori. Colectivul liceului a transmis un mesaj de condoleanțe pe pagină oficială de socializare a liceului respectiv.
“Cu profundă emoție, durere în suflet, colectivul de elevi, părinți și profesori al Liceului Particular ,,Aurora Ouatu” anunță plecarea prematură către cer a dragului nostru elev și coleg, DRĂGAN MIHNEA – clasa a XII-a . Mihnea a fost și va rămâne o rază de soare atât pentru colegi, cât și pentru profesori, un suflet pur și generos, mereu pregătit să ofere un zâmbet senin. Școala noastră a avut privilegiul de a contribui la evoluția sa, iar amintirile frumoase vor rămâne veșnic în sufletele noastre.
În acest momente grele de necuprinsă tristețe, gândurile noastre se îndreaptă către familia îndoliată, căreia îi transmitem cele mai sincere condoleanțe și multă putere. Fie ca dragostea și amintirea lui să vă însoțească mereu și să vă ofere alinare.
Ne luăm rămas-bun de la un tânăr minunat, dar spiritul lui va rămâne veșnic printre noi…
DRUM LIN CĂTRE CER, MIHNEA! 🖤🖤🖤
Ne vom aminti mereu de tine!
Odihnește-te în pace !🩶🖤🩶“, este mesajul transmis de către reprezentanții liceului din PiatrăNeamț, acolo unde învăța Mihnea.