În urmă cu câteva luni, prim-vicepreședintele Sanitas Iași, Codrina Dimitriu a fost protagonista unui episod care nu îi face deloc cinste. Asistent medical-șef în cadrul Spitalului de Copii “Sf. MariaIași, femeia a fost prinsă “pe picior greșit” de către conducerea unității medicale, fapt relatat într-un alt articol publicat de redacția 24iasi. Concret, Codrina Dimitriu nu a putut justifică consumul a peste 100 de recipiente cu detergenți, fiind adusă în față comisiei de disciplină la momentul respectiv.

Cu toate a negat vehement faptul ar fi fost implicată în ceva “necurat”, potrivit surselor 24iasi, Codrina Dimitriu a fost prinsă din nou cu nereguli grave iar de data aceasta vorbim despre o lipsă din gestiune în valoare de 17.500 RON, lipsa pe care fostul asistentșef nu a putut-o justifică.

Astfel, pe rolul Tribunalului Iași se află un dosar în lucru, de “acţiune în răspundere patrimonială”, ceea ce înseamnă unitatea medicală, adică Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Sf. MariaIași încearcă își recupereze prejudiciul respectiv, de circa 3.500 EURO, pe cale legală de la Codrina Dimitriu.

Codrina Dimitriu este prim-vicepreședinte în cadrul sindicatului Sanitas Iași de unde încasează 38.848 RON anual potrivit declarației de avere, dar și în calitate membru al consiliului național în cadrul Federației SANITAS din România, încasează alți 11.520 RON anual. Pe perioada cât a ocupat funcția de asistent șef în cadrul Spitalului Clinic pentru, Codrina Dimitriu a fost remunerată cu 89.183 RON anual, ajungând la un venit lunar de peste 11.000 RON.

detalii aici:

Exclusiv/ Avem dovada! Asistenta ATI care a făcut dispărute 110 sticle cu detergent este cercetată disciplinar