O mamă din Rediu a trăit coșmarul vieții ei. Femeia se afla in balconul apartamentului și intindea rufe cand fetita de doi ani, intr-o clipă de neatentie, a cazut in gol, de la etajul doi. Imediat a fost apelat numărul de urgență 112 iar o echipă cu o ambulanță de tip C de la SAJ Iasi a ajuns la locație. Fetița a fost preluată și transportată la Spitalul de Copii Sf. Maria din Iași.

„Copilul în vârstă de 2 ani a ajuns în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului pentru Copii «Sfânta Maria» din Iași cu o politraumă prin cădere de la înălțime. Pacienta a ajuns cu o ambulanță de tip C, după ce a suferit un accident. Copilul a căzut de la etajul 2. Acesta este momentan stabil, dar necesită îngrijiri medicale și va mai rămâne internată pentru investigații”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Pentru Copii „Sfânta Maria”, dr. Lavinia Ionescu.

Din fericire, din primele informații se pare ca fetița nu ar fi suferit răni grave dar rămane ca medicii care o supraveghează sa facă investigații in acest sens.

Incidentul nefericit se pare ca a avut loc dupa ce micuța s-ar fi sprijinit de plasa de țanțari cat mama ei intindea rufe in balcon.

Autoritățile trag un semnal de alarmă, in ultima vreme accidentele care implică copii rămași nesupravegheați chiar și preț de o clipă s-au inmulțit. In urmă cu doar cateva zile 2 gemeni de 2 ani au decedat după ce au căzut de la etajul 10, la Ploiești, in timp ce mama lor era live pe canalele de socializare.