Bucurie mare pentru dezvoltatorii aflați cu proiectele imobiliare în stand-by, asta după ce astăzi omul (lor) din primărie a primit cadou fotoliul de viceprimar de la colegii PNL-iști.

Dacă până nu demult erau arhicunoscute disputele, în cei mai neortodocși termeni cu putință, dintre primar și noul viceprimar, dispute “moștenite” de pe vremea când acesta era membru PNL și își înjura copios colegii, iată disperarea marilor dezvoltatori și presiunile exercitate și-au îndeplinit scopul, astfel încât până și cei mai înverșunați consilieri liberali au lăsat garda jos și l-au votat astăzi cu două mâini pe Răzvan Timofciuc. Practic, putem spune fără echivoc faptul aceștia i-au întors serviciul din urmă cu un an, când la ședința în care se vota bugetul pe 2023 au fost aprobate pe bandă rulantă toate proiectele imobiliare de același “om din primărie” care ridică locatarii din CUG în capul primarului pentru ca un spațiu verde nu fie transformat în proiect imobiliar.

Între timp, lucrurile s-au schimbat, se pare, cel mai probabil pentru un preț potrivit pentru în lumea în care noul viceprimar se învârte, totul are un preț.

Rămâne de stabilit doar care este prețul acestuia, dar putem presupune e unul pe măsură.