Crima petrecută noaptea trecută în cartierul Tudor Vladimirescu din municipiul Iași a șocat comunitatea, însă potrivit vecinilor, scandalurile erau des întâlnite între cei cei bărbați. Ambii consumau băuturi alcoolice zilnic iar pe timpul nopții se certau. Bărbatul ucis era cunoscut în cartier că fiind transsexual, era văzut mereu îmbrăcat în haine de damă și mai ales, alți bărbați, în căutare de “senzații tari” îl căutau pentru a întreține relații sexuale contracost.

Sâmbătă noaptea cei doi concubini s-au certat din nou, spre disperarea vecinilor, cearta continuând până duminică la prânz, când s-a lăsat liniștea, așa cum se întâmplă de obicei căci cei doi, beți fiind, se certau până adormeau, undeva în jurul prânzului.

Deși erau obișnuiți cu scandalurile, vecinii au apelat numărul unic de urgență 112 noaptea trecută când la scandalul din locuința celor doi, s-a auzit o voce care spunea “E MOARTĂ! “, recunoscând vocea proprietarului locuinței în care cei doi locuiau cu chirie. Potrivit unor surse, ambii concubini erau infectați cu HIV.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași, iar criminalul și-ar fi recunoscut fapta. Acesta, dar și proprietarul locuinței, au fost conduși la audieri.

Vom reveni cu detalii!

By admin