Cele două fetițe dispărute ieri după ce un bărbat, cunoștință de-a mamei lor, le-a invitat la un grătar au fost agresate sexual, iar individul a fost prins, sâmbătă seara. Sistemul alertă răpire copil a fost activat sâmbătă, după ce două fete în vârstă de 10 și 12 ani din Vama Buzăului au plecat cu iubitul mamei lor sub pretextul că le duce la un grătar, dar individul nu le-a mai adus înapoi.

Mai multe echipaje de poliție au început căutările în județul Brașov-de unde dispăruseră copilele dar și în județul Prahova. Bărbatul a fost depistat undeva pe raza județului Prahova. Fetele au fost abuzate sexual chiar în mașina individului.

În fata anchetatorilor, individul a recunoscut că a profitat de cele două surori şi a povestit că a oprit mașina într-o zonă izolată, între Brașov și Ploiești. În localitatea din Prahova în care a fost prins, acesta are o casă, dar nu mai fusese acolo de multă vreme, spun poliţiştii.

După ce a fost prins, bărbatul a fost adus la Brașov, iar sâmbătă seara a fost audiat. Cele două minore au fost, însă asistate la audieri de un psiholog de la Direcția de Asistență Socială și Protecție Copilului. Cercetările sunt continuate acum de către polițiștii de investiții criminale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Brașov.

Bărbatul de 42 de ani a fost reţinut aseară pentru 24 de ore. El a mai fost închis în trecut pentru viol și este înscris în registrul național al agresorilor sexuali.

By admin