Locatarii dintr-un cartier din Focșani au avut parte de o imagine cu adevărat sinistră: sicrie goale au fost așezate pe un teren, cel mai probabil că o amenințare. Poliția a aplicat sancțiuni contravenționale dar pentru că episodul s-a repetat, s-a dispus începerea cercetărilor.

“În cursul serii de 28 Martie am fost sesizați prin 112 cu privire la existența unui sicriu abandonat pe un teren aflat în apropierea unui cimitir de la marginea municipiului Focșani.
Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au identificat persoana care ar fi așezat sicriul gol în locul respectiv, aceasta fiind sanctionată contravențional cu suma de 500 de lei.

În această dimineață, am fost din nou sesizați cu privire la amplasarea a două sicrie și cruci în aceeași zonă, iar în urma primelor cercetări efectuate a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare.
În prezent cercetările sunt continuate pentru clarificarea situației și luarea măsurilor legale ce se impun”, au declarat reprezentanții IPJ Vrancea.

sursa: IPJ Vrancea, foto: vrancea24.ro