Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului “Sf. Spiridon” și coordonatorului UPU SMURD Iași, Prof. Dr. Diana Cimpoeșu, în Unitatea de Primiri Urgențe au ajuns 3 victime din acc rutier de la Pașcani, pasageri din autocar, astfel:

Pacient în vârstă de 55 ani cu traumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de conștiență, plagă contuză umăr stâng, contuzii și traumatisme abdominale, traumatism prin strivire mâna dreaptă, se află internata Clinica de Chirurgie Plastică și Reparatorie.

Pacient în vârstă de 19 ani, policontuzionat, cu plagă tăiată ( sticlă) la omoplat stâng, contuzii si traumatism abdominal, la care se așteaptă rezultatul CT abdomino-pelvom, iar apoi va fi reevaluat chirurgical, ulterior va fi transportat și la Spitalul de Neurochirurgie din Iași.

Pacientă în vârstă de 45, policontuzionată, cu contuzii si traumatism abdominal, traumatism lombar, fractură EIR, dirijată spre Spitalul de Neurochirurgie din Iași.

O pacientă în vârstă de 16 ani, policontuzionat, traumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de conștiență, plăgi contuze cu lipsă de substanță fronto-temporo-parietal stângă. Va fi tratată la Spitalul de Neurochirurgie.