Bogdan Tănasă, OMUL de la Casa Share este de părere că oamenii sărmani nu au nevoie cu adevărat de ajutoare sociale ci au nevoie să muncească, să își câștige pâinea și să își îngrijească copiii. Tocmai de aceea, Bogdan Tănasă a început construcția unei hale cu solarii în care va angaja părinți fără posibilități financiare dar care aici vor primi salarii decente. De asemenea, copiii acestora vor merge la Centrul Educațional Casa Share unde vor primi mâncare și ajutor pentru a învăța.

“Viitorul României doar prin educație și muncă se poate schimba. Degeaba împarți bani “moca”, dacă nu le facilitezi locuri de muncă! De aceea, noi cei de la CASA SHARE pe lângă Centrul Educațional și Meserii ridicat deja, acum începem să construim o Hală de depozitare cu cameră frigorifică, SOLARII cu legume și fructe și pe viitor vrem să facem și o Brutărie!

Cum funcționează:

– Dimineața părinții fără posibilități materiale își duc copii la Școala din sat și vin la muncă la solarii. Din vânzarea legumelor o să le plătim un salariu decent!

– La 13:00 copiii ies de la Școală și merg în Centrul Educațional unde noi o să-i hrănim, îi educăm cu învățători și profesori, iar după teme avem ateliere unde îi învățăm diferite meserii.

– La orele 16:30 părinții pleacă de la muncă, merg la Centrul Educațional de unde își iau copiii, hrăniți, educați și cu o meserie învățată.

Astfel toată lumea “trage la căruță”, părinții cu munca iar copiii cu școala.

Credeți-mă, DOAR așa se poate face ceva în toată Romania. Prin muncă! Copiii sărmani dacă sunt lăsați fără monitorizare și susținere, nu ajung să fie educați sau să poată învăța o meserie!”, spune Bogdan Tănasă.

Pentru cei care doresc sa doneze pentru Casa Share, aici sunt detaliile:

Asociația Casa Share

Banca Raiffeisen: Cont IBAN Lei:

RO50RZBR0000060018177002

Cont IBAN Euro:

RO17RZBR0000060018177014

Cod Swift: RZBRROBU

sau

➡️ prin PayPal: https://paypal.me/casashare

➡️ Revolut: 0757451919

➡️Trimite Sms la nr. 8844 cu textul: CASA