Un cadru didactic de la Colegiul “Emil Racoviță” din Iași are nevoie de ajutor. Profesor de Geografie, Florin Cazamir suferă de o boală cumplită iar colegii lui încearcă să îl ajute financiar pentru a ajunge la o clinică din Germania. Suma necesară poate pentru unii este mică, însă profesorul nu dispune de acești bani, având în vedere că doar pentru început este vorba de 10.000 euro. Redăm rugămintea colegilor de a-l ajuta.

“În momentul de față, domnul Florin Cazamir, colegul nostru și profesorul de geografie al unora dintre copiii dumneavoastră, se află în stadiul avansat al unei boli cumplite, iar timpul pare să nu mai aibă răbdare. Pentru a încerca o altă variantă de tratament, precum și pentru niște analize de mare precizie în străinătate, e nevoie de o mare, mare sumă de bani. În această situație-limită pentru domnul profesor și familia dumnealui și extrem de dureroasă pentru întregul nostru colectiv, vă adresăm din tot sufletul rugămintea de a ne implica toți, cât de repede se poate (noi am vrea ca mâine să avem o mobilizare generală) pentru strângerea fondului necesar.

Pentru moment, suma estimată este de 10.000 de euro, iar apoi, în funcție de răspunsul din Germania, vom mai vedea ce este de făcut.

Donațiile pot fi adunate la școală (pentru aceasta, vă rugăm să luați legătura cu profesorul diriginte de la clasa copilului dumneavoastră) sau în contul doamnei Paula Cristina Cazamir, soția domnului profesor: RO59INGB0000999912514595. Contul este în lei, am înțeles că mâine doamna încearcă să își deschidă și un cont în euro.

Cu mulțumiri pentru înțelegere și cu încrederea că vom fi împreună pentru Florin, vă dorim sănătate și numai bine!”, au scris cadrele didactice de la Colegiul “Emil Racoviță”.

Orice leu contează, astfel încât lansăm și noi rugămintea de a-l ajuta pe profesor în lupta cu boala.