La data de 20 octombrie a.c., în jurul orei 21.30, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că pe raza satului Brătuleni, din comuna Miroslava a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că un bărbat în timp ar fi condus o autoutilitară (aparținând altei persoane) pe drumul public, ar fi pătruns pe contrasens și ar fi intrat în coliziune cu o macara parcată neregulamentar.

În urma accidentului rutier, conducătorul auto a fost rănit, fiind transportat la o unitate medicală.

Din verificările efectuate de polițiști, a rezultat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conducătorul auto nu a putut fi testat alcoolscopic. La unitatea medicală, acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în aceeași seară, în jurul orei 23.00, polițiștii au fost sesizați de proprietarul autoutilitarei despre faptul că autovehiculul i-ar fi fost sustras de conducătorul auto (care anterior îl vizitase) din curtea locuinței, din comuna Lețcani, unde ar fi fost parcat cu cheile în contact.

Proprietarul autoutilitarei a declarat că a văzut pe o rețea de socializare faptul că autovehiculul său a fost implicat în accident.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și furt în scop de folosință.