O crimă petrecută in Argeş a şocat o ţară întreagă prin cruzime. Cinci persoane din aceeaşi familie, printre care o fetiţă in vârstă de numai 5 ani, au fost omorâte cu sânge rece de un bărbat cunoscut ca având probleme psihice.

„Persoana respectivă avea 52 de ani și era în evidențele medicului de familie din 2007 ca persoană cu handicap psihic permanent. Locuia într-o casă cu părintii si fratele, iar peste drum de casa respectivă locuia sora, cu cumnatul si cu fata lor de 5-6 ani.

Era luat in evidenta de catre DGASPC Arges, primea indemnizatia aceea de 375 de lei.

Nu ne-a creat probleme de niciun fel in localitate. Paradoxul face ca medicul de familie sa locuiasca la cateva case de dumnealui.

Tatal sau era inginer biolog, sora asistenta la spitalul militar, cumnatul care din fericire nu era acasa – medic la spitalul militar, fratele era taximetrist si necasatorit. Nu prea iesea din casa, nu au existat probleme pana acum.

Din spusele celor care analizeaza pe aici, l-au prins deja, a vrut sa fuga in padure, a vrut sa se taie la gat, jandarmii si politistii l-au oprit si este acum in dubă”, a declarat Gheorghe Stancu, primarul comunei Bascov unde s-au petrecut atrocitatile, potrivit Antena 3.

Potrivit unor surse din interiorul anchetei, se pare că bărbatul acuzat de crima teribilă ar fi adunat nişte frustrări de-a lungul anilor pentru ca familia l-ar fi tratat urat, tinandu-l inchis in casa.

Tragedia care a şocat o ţară întreagă s-a petrecut, marţi, în localitatea Bascov. Bărbatul în vârstă de 52 de ani şi-arfi ucis părinţii, fratele, sora şi pe nepoata, în vârstă de doar cinci ani. Descoperirea socanta a fost făcută de tatăl micuţei, care a sunat imediat la 112.

Bărbatul care şi-ar fi ucis familia le-a povestit anchetatorilor cum şi-a premeditat crima: şi-ar fi legat victimele înainte să le ucidă, iar după ce a comis faptele, bărbatul a fugit în pădure, acolo unde ar fi încercat să se sinucidă tăindu-se în zona gâtului. Bărbatul a fost găsit de oamenii legii tăiat la gât insă rănile erau superficiale.

foto: romaniatv.net