Amănunte șocante ies la iveală în cazul de la Bosanci, în care un bărbat și-a ucis cu sânge rece bunicul înjunghiindu-l de față cu polițiștii sosiți la fața locului pentru un conflict izbucnit chiar în dimineața acelei zile.

Potrivit publicației Știri din Bucovina, bărbatul lucrase în armata pe post de genist dar ceva s-a întâmplat și nu a mai purtat haină militară. Rudele bărbatului spun că acesta chiar fusese și în Ucraina, la război.

În dimineața acelei zile de groază, bărbatul s-a trezit pus pe hartă și chiar s-a apucat să sape o groapă, spunându-i bunicului că îl va ucide și îl va îngropa. Potrivit rudelor, bărbatul ar fi avut o altercație cu bunicul, cunoscut ca fiind om gospodar și strângător după ce acesta promisese că va da copiilor săi câte 10.000 de euro, agonisiți cu greu.

Bărbatul s-ar fi supărat foarte tare căci bunicul i-ar fi dat suma respectivă mamei, nu lui.

“În ziua când a fost omorât, de dimineață, Ciprian îi zicea că – azi îți fac felul, te trimit la Dumnezeul tău! – spun rudele criminalului.

Din nefericire, nimic nu l-a oprit, nici măcar polițiștii chemați chiar de către victimă, astfel încât criminalul a sărit cu două cuțite asupra bunicului, înjunghiindu-l mortal pe acesta și rănind pe unul dintre polițiști. Potrivit celor transmise de către rude, bărbatul ar fi încercat să își pună capăt zilelor de două ori de când se afla în arestul IPJ Suceava.

Bunicul a fost inmormântat astazi, 30 octombrie.

detalii: