Deschisa oricarui practicant de arte martiale sau sporturi de contact, competitia ADCC Romania National cup a avut loc astazi, la Bucuresti la sala “Apollo”.

Competitia a fost organizata de ACS Daos Combat cu participarea sportivilor din toata tara la diviziile de Juniori, Adulti, Master si PRO si a respectat protocolul sanitar in contextul pandemiei: dovada vaccinarii, test PCR  sau test Antigen, acestea fiind verificate chiar inaintea probei cantarului.

La competitie au participat si un lot de sportivi ieseni, legitimati la Two on One Academy, antrenati de Bogdan Toma. La probele feminine, Iasul a fost reprezentat de Andreea Branza, vicecampiona europeana la Campionatele Europene de Grappling 2021 de la Varsovia. La masculin au participat: Vasile Grosu, Vladimir Dirtu, Vlad Isarie, Andrei Onea, Razvan Breaz, Vlad Acatrinei, Adel Khasawneh, Vladimir Dochita, Sebastian Diac.

Cu medalii s-au intors urmatorii:

Vasile Grosu – Aur
Andreea Branza – Aur
Vladimir Dirtu – Aur
Vlad Isarie – Aur
Andrei Onea – Aur
Razvan Breaz – Argint

Competitia precede ADCC European, Middle East & African Trial 2021 ce va avea loc la Lubon, Polonia, pe 18 septembrie 2021.

Felicitari tuturor sportivilor!