Rusu Paul Andrei (rândul de jos, al doilea din partea stângă), fotbalist la FC Focșasca trece prin clipe groaznice după ce un incediu a izbucnit în casa lui. În momentul izbucnirii incendiului în casă se aflau cei doi copii ai săi, un băiețel de 6 ani și o fetiță de 3 ani și fratele soției, un băiețel de 10 ani. Ca să îi salveze, Andrei a intrat în flăcări reușind să scoată fetița și pe unul dintre băieței, celălalt copil fiind scos de un vecin.

Din nefericire pentru fetița de 3 ani nu s-a mai putut face nimic ea având arsuri pe 60% din suprafața corpului. Andrei era stâlpul familiei insă acum el se află intubat la Spitalul Județean Vaslui cu arsuri pe 55% din suprafața corpului și așteaptă să se elibereze un pat dintr-un spital de arși pentru a putea fi transferat în străinătate. Copilul lui și fratele soției sunt internați la Iași, în stare critică.

Rugăm toți oamenii care pot ajuta cu o donație cât de mică să o facă și să ajute această familie greu încercată, să își revină. Andrei a fost un luptător pe terenul de fotbal acum trebuie să lupte mai tare ca oricând pentru propria lui viață.

Pentru a-l ajuta pe Andrei și pe familia lui puteți dona în următorul cont:

Nume : ANDREEA LAVINIA RUSU

Cont lei: RO38BTRLRONCRT0587113201

CONT €: RO85BTRLEURCRT0587113201

Detalii despre acest caz :