Consilierul județean Andrei Apreotesei, mai nou și director al Palatului Culturii, ar putea lase cu ușurință scaunul gol la CJ având în vedere lenea și dezinteresul pe care le manifestă în cadrul ședințelor. “Unsîntr-o funcție care îi depășește cu mult capacitatea de…concentrare, lipsește cu zilele de la Palat, fiind mai preocupat de propria sa campanie electorală.

La ultima ședința de Consiliu Județean, una cu “cântec‘ de altfel, deoarece grupurile de consilieri PMP, USR și PSD au fost nevoiți părăsească sala după ce nu au fost lăsați sub nici o formă intervină și își expună punctul de vedere în cadrul unor proiecte de pe ordinea de zi, tenorul Andrei Apreotesei a stat cu nasul adânc băgat în telefon, ridicând mâna la doar câteva dintre cele 28 de proiecte. Bazați pe faptul încă mai aveau majoritate, nimeni nu a mai stat numere voturile și se asigure toți consilierii rămași, respectiv cei de la PNL, ridică mâna și, bineînțeles, nimeni nu a părut deranjat de faptul Apreotesei nu a votat mai multe proiecte de pe ordinea de zi, așa cum prevede regulamentul.

Din live-ul postat pe pagina Consiliului Județean, am extras o parte din ședință, pentru ca cetățenii poată observa cât de “importante”sunt proiectele județului pentru consilierul Andrei Apreotesei: aproape 0. Din 6 proiecte în care sunt surprinse momentele votului in videoclipul de mai jos, acesta a votat doar 2. În rest, a butonat non-stop telefonul, fiind preocupat de orice altceva. Gurile rele spun același dezinteres îl arată și în ceea ce privește Palatul Culturii, acolo unde merge doar în treacăt, când își aduce aminte.

 

Andrei Apreotesei candidează pentru un loc în Consiliul Local, insă nu mai e un secret pentru nimeni locul vizat este de fapt cel de viceprimar, astfel că principala sa preocupare pare fie postarea unor videoclipuri pe rețelele de socializare, asta când nu butonează telefonul mobil sau nu își petrece timpul la Cafeneaua Piața Unirii, acolo unde a fost văzut în mod repetat dimineața, cand majoritatea cetățenilor muncesc, în compania unor “cefe late“.

Îndemnăm cititorii facă totuși un exercițiu de imaginație, cu Apreotesei pe post de viceprimar. În această situație, este foarte posibil membrii consiliului local fie nevoiți mute ședințele la Cafeneaua Piața Unirii…

PS: Să îl tragă cineva de mânecă, parcă totuși prea mult “doarme în post”!

 

 

Sedinta de CJ integrala o regasiti aici:

https://www.facebook.com/cjiasi/videos/1554431841800140