În cadrul ceremoniilor dedicate Zilei Poliției Române de vineri, 25 martie, Anca Vîjiac-purtător de cuvânt al IPJ Iași a fost răsplătită pentru rezultatele obținute în cei 13 ani de când activează în cadrul instituției, fiind avansată de la gradul de Inspector de poliție la cel de Inspector Principal.

Anca s-a remarcat prin perseverență și implicare, fiind un om căruia îi place munca de echipă și care a oferit suport colegilor ori de câte ori a fost nevoie.

“De Ziua Poliției am fost avansată la termen la gradul de inspector principal de poliție. Îmi desfășor activitatea în cadrul IPJ Iași din anul 2009, iar din anul 2012 lucrez la Compartimentul de Relații Publice.
De asemenea, pentru rezultate foarte bune în activitate am fost desemnată Politist de Onoare al Anului 2021, la categoria suport misiuni. Țin sa mentionez că această distincție am obținut-o în urma colaborării fructuoase cu colega mea Bîlea Ioana cu care rezonez foarte bine din punct de vedere profesional. Cu această ocazie le transmit tuturor polițiștilor La mulți ani!”, a declarat Anca Vîjiac pentru 24iasi.